Tammikuussa tavataan

Kuorevesi-Seuran seuraava tapahtuma on Tammikuun tapaaminen. Aiheeseen palataan hieman lähempänä ajankohtaa.

Rauhaisaa Joulun odotusta vaikkapa Kuoreveden Joulun parissa (ks. otsikko Kuoreveden Joulu)

Tapahtumia vuodelta 2019

20.1. Tammikuun tapaamisella avattiin Kuorevesi 150 -juhlavuosi musiikin ja ”Kuvia Kuorevedeltä” -kuvakoosteen merkeissä

11.6. Immin päiviä vietettiin perinteisin nimipäiväkahvein. Esiintyjinä ”muikkutohtori” Erkki Lahti, runotyttö Siiri Salmi sekä musisoijat Katja Autonen-Lepistö & tyttäret Iida ja Emmi.

23.6. Juhannussunnuntain sanajumalanpalvelukseen kokoonnuttiin kyläpappi Marjatta Mäkisen, kanttori Laura Laineen ja Perinnelaulajien kera. Tekstit luki Terttu Nisula ja kirkkokahvit tarjosi Kertteen-Palsinan kyläyhdistys.

5.7. Laulettiin yhdessä Lentäjäveljestenaukiolla. Runsasta laulajakansaa säesti JantsikeneFamilyFolkBand ja tilaisuuden juonsi Vera Raittila. Järjestivät yhdessä Kuorevesi-Seura ja Hallin seutu ry.

10.7. Kotiseutumuseolla maalattiin Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän ja Kuvataiteen päivän kunniaksi. Järjesti Kuoreveden Taideseura ry.

17.7. Kotiseuturetki Tampereelle kauniissa kesäsäässä kohteina aamukahvit Haiharassa, Kalevankankaan hautausmaa, Tuomiokirkko, lounas Tammelan Hovissa, Museo Milavida ja Amurin työläismuseokortteli

28.7. Kuorevesi 150 vuotta -juhla Kuorevesisalissa historiaan johdattelijana ja juontajana Elina Laaksi. Muina esiintyjinä Päivi Liukko, Siiri Salmi, Erkki Kolehmainen, Kuorehiset, Inka Koivunen ja Martta Valo sekä Perinnelaulajat. Kuorevesi 150 vuotta -juhlanäyttelyn kokosi Kaija Laukkanen.

Kuvat suurenevat klikkaamalla (jos ruudullasi ei näy koko kuva kerralla, paina Ctrl -) (Huom. uuden kuvagallerian valmistelu on kesken!)