Kevätkokous 10.6. kello 18

Kuorevesi-Seuran kevätkokous pidetään Hallin vanhalla Palokunnantalolla (Taipaleenraitti 11) keskiviikkona 10.6. kello 18. Käsiteltävinä sääntömääräiset asiat, kuten vuoden 2019 vuosikertomus ja tilinpäätös.

Tervetuloa!

Erilainen kesä

Elämä poikkeusaikana ei kulje normaaleja latuja. Niin myös Kuorevesi-Seuran kesätapahtumat pääosin museolla on jouduttu perumaan rajoitusten vuoksi. Museo uinuu talviuntaan vielä tovin. Koululaisten ja eskerilaisten vierailut siirtyvät syksyyn ja Immin päivän kahvit voi jokainen juoda oman pöytänsä ääressä vaikkapa runoja lueskellen. Seurakunnan ilmoituksen mukaan kuitenkin juhannussunnuntain jumalanpalvelus järjestetään 21.6. kello 10 osallistujamäärän rajoituksen mukaisesti. Museo on hygienia- ja muiden rajoitusten voimassa ollen avoinna heinäkuussa 1.7.–26.7. keskiviikosta sunnuntaihin kello 12–18, jolloin oppaana on Ville Kirkinen.

Kotiseuturetkelle emme lähde tänä kesänä, mutta toivottavasti vaikka jo syksyllä on mahdollista järjestää jotain muuta yhteistä.

Sitä odotellessa, lämmintä kesää ja reipasta ulkoilua kaikille!

Tapahtumia vuodelta 2020

26.1. Tammikuun tapaamisessa historioitsija Teemu Keskisarja kertoi ”Talvisodan ihmisten historiaa”. Sota-ajan lauluilla myötäili lauluryhmä Vinos.

Tapahtumia kesältä 2019

5.7. Yhteislauluilta Lentäjäveljestenaukiolla Hallissa yhteistyössä Hallin seutu ry:n kanssa. Laulattajana toimi Vesa Raittila ja säestäjänä JantsikeneFamilyFolkBand.

17.7. Kotiseuturetki Tampereelle kauniissa kesäsäässä kohteina aamukahvit Haiharassa, Kalevankankaan hautausmaa, Tuomiokirkko, lounas Tammelan Hovissa, Museo Milavida ja Amurin työläismuseokortteli

28.7. Kuorevesi 150 vuotta -juhla Kuorevesisalissa historiaan johdattelijana ja juontajana Elina Laaksi. Muina esiintyjinä Päivi Liukko, Siiri Salmi, Erkki Kolehmainen, Kuorehiset, Inka Koivunen ja Martta Valo sekä Perinnelaulajat. Kuorevesi 150 vuotta -juhlanäyttelyn kokosi Kaija Laukkanen.

Kuvat suurenevat klikkaamalla (sen jälkeen kuvaa suurentaa Ctrl + ja pienentää Ctrl -)