”Vanhoissa valokuvissa on ihmisiä, rakennuksia, työvaiheita ja ympäristöjä, jotka ovat muuttuneet tai joita ei enää ole. Nämä arvokkaat muistot menneestä on tärkeää kerätä talteen. Ensiarvoista on myös kaiken kuviin liittyvän tiedon kirjaaminen. Kuorevesi-Seuralla onkin arkistossa hiljalleen lisääntyvä kokoelma vanhoja valokuvia luetteloituina ja myös digitaalisten kopioiden määrä kasvaa. Talletamme mielellämme lisää näitä aarteita.
Kuvat voidaan arkistoida tai vain ottaa lainaksi digitointia varten, jos haluat itse säilyttää alkuperäiset kuvat. Tee kulttuuriteko ja auta arvokkaan tiedon säilymisessä. Seuran sihteeri ja muut hallituksen jäsenet ovat mieluusti apuna, ole aloitteellinen ja ota yhteyttä.”

Näin viestitti seuran puheenjohtaja tervehdyksessään Kuoreveden Joulussa 2014. Tämä viesti on jatkuvasti ajankohtainen, vaikka olemme saaneet kiitettävän paljon täydennystä seuran arkistoon sekä luovutetuina valokuvina että niistä tai lainatuista kuvista sähköiseen muotoon tallenettuina. Kiitos kaikille luovuttajille, työ jatkuu!

Tunnistatko tapahtumia tai ihmisiä?

Kuvat aukeavat klikkaamalla